Noi detalii despre accidentul produs ieri lângă traseul Soroca – Chișinău

0
176

Două persoane au ajuns la Spitalul raional Soroca, iar una a decedat pe loc, în urma unui grav accident rutier, produs ieri, în jurul orei 18.00. Bărbatul care se afla la volanul mașinii s-a pornit din satul Redi-Cereșnovăț și se îndrepta spre traseul național. Acesta, împreună cu un pasager, sunt originari din satul Racovăț, iar femeia care îi însoțea, din satul Redi-Cereșnovăț.

Potrivit poliției, una din cauzele accidentului este deplasarea cu exces de viteză. Șoferul în vârstă de 35 de ani nu s-a isprăvit cu conducerea, iar ca rezultat, la 200 de metri până la traseul M-2 Soroca –Chișinău, automobilul de model Mercedes s-a inversat și s-a tamponat într-un copac de pe marginea traseului.

După tamponare, unul din pasageri a decedat pe loc, iar conducătorul auto si al doilea pasager s-au ales cu multiple leziuni corporale grave.

Pe acest fapt a fost pornită o cauză penală pentru ,,încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport care a provocat decesul unei persoane”. În cazul în care i se va dovedi vinovăţia, șoferul riscă închisoare de la 4 la 8 ani, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 4 la 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.