Ninsorile se amână din nou, doar cerul noros noros ne mai ține vie speranța că minunea ar putea să se producă

0
54

  Dacă ieri meteorologii ne promitea ninsori la nord, pentru astăzi prognoza meteo s-a schimbat, iar din factorii meteorologici vor fi prezenți doar norii. Vântul va sufla slab, de la Nord spre Vest, iar în termometre vom avea -2..+1°С.

Prognoza meteo pentru 13 - 19 ianuarie

Altfel, și mâine,  14 ianuarie, nu se prevăd schimbări esențiale ale vremii, iar răcirea bruscă a vremii se va produce în perioada 16 -19 ianuarie.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în data de 13 ianuarie 1998 a fost înregistrată temperatura de +12,1 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 13 ianuarie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1943 și era de -23 de grade Celsius.

Articolul precedentAnunțăm încă 476 cazuri de infectare și 20 de decese. 4 cazuri de infectare au fost înregistrate în raionul Soroca.
Articolul următorLeul puțin mai slab ca dolarul și euro, dar își menține valoarea în raportul cu celelalte valute
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.