Motanul familiei a murit salvând doi copii de un șarpe veninos

0
542

Un motan din Queensland, Australia, și-a pierdut viața în încercarea de a proteja de un șarpe veninos doi copii care se jucau în grădină. Cei doi copii ai unei familii din Queensland, Australia se jucau în grădină în momentul în care Arthur, motanul familiei, a observat un șarpe veninos lângă copii, informează Digi.

Potrivit National Geographic, șarpele brun estic este considerat cel mai veninos șarpe din Australia, acesta fiind responsabil de cele mai multe decese în Australia dintre toate speciile de șerpi.

Potrivit Daily Mail, Arthur, motanul familiei, a reacționat imediat după ce a observat șarpele și a încercat să-l îndepărteze de copii. Din păcate, în timpul luptei, patrupedul s-a stins din viață.

Arthur a primit aripi de înger. Ne vom aminti mereu de el și îi vom fi recunoscători că ne-a salvat copiii.”, au scris pe Facebook părinții celor mici.

Evident, această poveste a făcut furori pe rețelele sociale, iar fanii au fost impresionați de cât de curajos a fost motanul.

SURSA: Digi

Articolul precedentFC VISOCA-FC INTER: Cine a câștigat un punct și cine a pierdut două puncte?
Articolul următor9 MAI: Persoanele care vor încălca legea riscă amenzi de la 4.500 de lei până la 30.000 de lei.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.