Minunea nu s-a produs – fetița de doi ani, care a căzut de la etajul 8, a decedat

0
223

Fetița de doi ani, care a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuit din Chișinău, a decedat pe parcursul acestei nopți, la zece zile de la tragicul incident. Informația a fost precizată pentru NewsMaker de către purtătorul de cuvânt al Centrului Mamei și Copilului din Chișinău, Maxim Cazacu.

Amintim că o fetiță de doar 2 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuit. Cazul a avut loc în sectorul centrul al municipiului Chișinău pe 13 iunie. Potrivit oamenilor legii, copila a căzut în gol după ce s-a urcat pe pervaz, geamul fiind deschis. Minora s-a sprijinit de plasa pentru țânțari, care a cedat, însă, greutății fetiței.

Menționăm că oamenii legii au venit cu un apel către părinți, în contextul incidentului tragic. Poliția îndeamnă părinții să supravegheze copiii în permanență, în special dacă locuiesc la bloc. Dacă nu sunt lângă copil, chiar și pentru câteva clipe, părinții sunt îndemnați să închidă toate geamurile. La fel, părinții sunt îndemnați să explice minorilor despre acest pericol de la cea mai fragedă vârstă, să nu plaseze mobilierul lângă geamuri, pentru a exclude accesul direct la pervaz și să blocheze ferestrele și mânerele cu utilaje speciale.

De la începutul anului, peste 50 de copii au căzut de la înălțime în Moldova.

SURSA: newsmaker.md


Articolul precedentZiua de 9 mai nu va mai fi zi de sărbătoare. Zi de odihnă va fi 8 mai
Articolul următorFuncționarii publici care nu-și pot permite închirierea unui loc de trai ar putea beneficia de locuința sociale
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.