Manualul sovietic al analistului Tuchiluș sau Rusia va importa bărbați chinezi, ca să-și sporească populația

0
109

  Hector Tuchiluș, polittehnolog autodidact omnivor (din punct de vedere ideologic) liber profesionist, se revoltă și le ține lecții de morală conjuncturală prietenilor săi culturiști de la Chișinău, pentru că nu cunosc opera poetică a unui fost ministru cultural, care i-a finanțat din când în când, până a pierdut postul. Cum se poate, e lipsă de recunoștință să nu înveți poezia unui ministru care repartizează banii publici ai poporului român! – vituperează analistul Tuchiluș către prietenii săi transpruteni!

… Machedon Șliuskin  se revoltă că la Florești s-a format o alianță între foștii peledemiști și foștii pediști, pentru a-i lăsa pe socialiști cu fața umană fără posturi. Sugerează Șliuskin că între foștii pediști, finanțați de Plahotniuc și dodoniștii finanțați de Kozak, el i-ar fi ales pe oamenii Moscovei? Eu nu m-aș grăbi cu această selecție.

Citiți un editorial al lui Ion Buraga, al nostru catastrof, pe ziarulnational.md

Articolul precedentProdusul din bucătărie cu care să ungi frunzele plantelor iarna
Articolul următorSerata frumoasă la aniversarea de 14 ani a teatrului “Veniamin Apostol” din Soroca /GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.