Mâine are loc Forumul Raional al Pedagogilor: În premieră evenimentul va avea loc online

0
115

Forumul Pedagogilor din Raionul Soroca, care se desfășoară tradițional în luna august, în premieră va avea loc online. În loc să se reunească într-o sală de festivități, cum era până acum, profesorii, elevii, părinții și autoritățile publice locale se vor întâlni la 26 august, pe platforma Zoom, din cauza situației epidemice din republică.

Genericul evenimentului este ”Managementul școlii în condiții de criză. Probleme, soluții, oportunități”.  Participanții vor evolua cu discursuri în care vor vorbi despre:

Conexiuni profesionale în contextul virtual – oportunități de dezvoltare; Școala comunitate de învățare pe timp de pandemie; Educația Parentală – premiză pentru dezvoltarea armonioasă a copilului; Învățarea pe cont propriu între efort și satisfacție ș.a.

Vedeți agenda AICI.

Amintim că din cauza pandemiei instituțiile de învățământ au în față o mare provocare de a organiza procesul educațional nu doar calitativ, dar și sigur în contextul epidemiei de COVID-19. În acest an, lecțiile se vor desfășura, la alegere, după unul dintre cele șapte modele propuse de ministerul de resort. 

Articolul precedentToți vor să devină juriști și businessmani, puți se văd ingineri sau agronomi
Articolul următorÎn ce domenii au crescut vânzările în ultima perioadă în ciuda sau datorită pandemiei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.