Maia Sandu s-a destăinuit: Când a plâns ultima dată? Ce ar fi făcut, dacă era „în pielea” lui Zelenski? Ce salariu are? De ce nu s-a întâlnit cu Putin?

0
190

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu,  a acordat un amplu interviu popularului jurnalist din Rusia, Iurii Dudi. În peste două ore de dialog, doamna președintă a răspuns la multe întrebări, care vă interesează, cu siguranță, și pe fiecare dintre noi. Tematica discuției a fost una extrem de generoasă – de la întrebări personale până la cine ar putea pune capăt războiului fratricid dintre Federația Rusă și Ucraina.

Or, dacă vă înarmați cu răbdare, puteți afla: Când doamna președintă a plâns ultima dată: Acest lucru s-a întâmlat recent, după vizionarea filmului documentar „Drumul Războiului: Irpin”, realizat de jurnaliștii Andrei Captarenco și Viorica Tataru.  Filmul, relatează istoriile oamenilor din orașul Irpin care a fost ocupat de armata rusă chiar din primele zile de război.

Ce ar fi făcut dacă era în locul lui Volodimir Zelenscki: ar fi procedat la fel ca omologul ucrainean – nu ar fi părăsit țara, dar ar fi apărat securitatea și independența poporului care a ales-o în această înaltă funcție.

De ce nu s-a întâlnit, în 3,5 ani de când se află în funcție, cu președintele rus Vladimir Putin. 

…și multe-multe altele.

interviul integral îl găsiți AICI.


Articolul precedentCorul „Orantis” a câștigat Premiul Mare la festivalul-concurs „Cu noi este Dumnezeu”
Articolul următorAVANGARD – găsiți tot ce vă trebuie pentru Paștele Blajinilor! / PUBLICITATE
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.