Locuitorii satului Vasilcău sunt de aldămaș: pe străzile principale a fost instalat sistemul de iluminat public

0
435
   Proiectul din cadrul Programului Național „Satul European”, finanțat cu jumătate de milion de lei, din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală, s-a încheiat. Pe principalele străzi ale satului, a fost instalat sistemul de iluminat public.
  Prezenți la recepția finală a lucrărilor, specialiștii ONDRL, Maria Culla și Ion Badașcă, au apreciat pozitiv calitatea și nivelul lucrărilor. Totodată aceștia, au comunicat administrației publice locale, despre aspectele obligatorii de asigurare a durabilității proiectului.
  Urmare a realizării acestui proiect, administrația publică locală, a asigurat acces îmbunătățit pentru circa 500 de beneficiari, conectați la sistemul de iluminat public stradal.
”Finalizarea proiectelor într-un timp relativ scurt, de numai două luni de la semnarea contractelor de finanțare, este un indicator bun. Pentru noi, fiecare proiect este valoros, și urmărim cu atenție fiecare etapă în derularea acestora. Apreciem implicarea conștiincioasă a primarilor, în realizarea corectă și transparentă a proiectelor de dezvoltare locală”, a spus directorul Oficiului Național de Dezvoltare Regională și Locală, Mihail CROITORU.
  Precizăm că, proiectul din satul Vasilcău, reprezintă unul dintre cele 43 de proiecte de instalare a iluminatului public stradal, acceptate în Programului Național „Satul European” .
Amintim că, până în prezent ONDRL a semnat 487 de contracte de finanțare, cu primăriile beneficiare de proiecte.
(SURSA:Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală.FOTO:Primăria Vasilcău)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.