Lilia Pilipețchi anunță că a semnat un acord de colaborare cu Fiodor Ghelici pentru construcția stației de epurare la Soroca

0
1413

La masa rotundă “Stația de epurare a apelor reziduale din municipiul Soroca – oportunități și constrângeri” organizată astăzi de AO „Eco-Sor” la Soroca, doamna primar Lilia Pilipețchi a anunțat că primăria Soroca a semnat un acord de colaborare cu Organizația Internațională pentru Dezvoltare Educațională cu sediul în India privind cooperarea în domeniul dezvoltării economice. Principalul punct din acord este construcția Stației de epurare la Soroca, iar conducerea primăriei speră că realizarea acestei idei va fi realizată integral dintr-un grant. Acordul a fost semnat cu Fiodor Ghelici, cunoscut activist de la Chișinău, în calitate de reprezentant oficial în Republica Moldova.

Articolul precedentCORONAVIRUS: Măsuri de protecție pentru persoanele revenite sau aflate în țările afectate de virus. Ne informăm, nu panicăm!
Articolul următorVIDEO: A schimbat revistele fashion pe… „Ghidul veterinarului”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.