Liderul opoziției ruse, a murit într-o închisoare din nordul Siberiei

0
163

Liderul opoziție ruse, Alexei Navalnîi a murit în închisoarea în care era încarcerat de regimul rus. Informația a fost făcută publică de Serviciul Penitenciar Federal al regiunii Iamalo-Neneț din Federația Rusă.

După cum spun oficialii, acestuia i s-a făcut rău după plimbare, pierzând cunoștința. Medicii chemați la fața locului nu au putut să-l resusciteze. Amintim că acesta a fost oponentul principal al liderului rus, Vladimir Putin, reușind să scape după o tentativă de otrăvire cu Noviciok, considerat armă chimică. S-a tratat în Germania, dar a revenit în Rusia, cu toate că știa că-și risca viața.

Alexei Navalnîi, a fost condamnat, din rațiuni politice, fiind acum câteva luni mutat într-o colonie din nordul extrem al Rusiei.


Articolul precedentȘi-a bătut concubinul pentru că a obosit să-i achite creditul
Articolul următorAfișa Observatorului. Alegi să mergi la ANDRO sau „Concert la masă” ? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.