La început de săptămână, leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro și se depreciază în raport cu dolarul

0
3553

   La începutul săptămânii, conform datelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei,  leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda unică europeană și se depreciază în raport cu dolarul american.

  Așadar,  astăzi, 9 ianuarie, un euro are valoarea de 20 de lei și 15 bani, dolarul american costă 19 lei și 20 de bani, leul românesc costă 4 lei și 8 bani, rubla rusească costă 26 de bani, iar hrivna ucraineană – 52 de bani.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDouă persoane candidează pentru funcția de purtător de cuvânt al Secției Administrație publică din cadrul Aparatului Președintelui raionului Soroca.
Articolul următorSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în raionul Soroca, în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.