IP și DSE Soroca sunt cu ochii pe acei care merg la scăldat

0
170
 „Angajații Inspectoratului de Poliție Soroca de comun cu reprezentanții Direcției Situații Excepționale Soroca, desfășoară razii de verificare, informare și prevenire pe malurile bazinelor acvatice de pe teritoriul raionului și municipiului Soroca, împărțind pliante informative și comunicând despre riscurile în cazul nerespectării regulilor de comportament pe apă, dar și despre acordarea primului ajutor în cazul unei situații de înec”, scrie într-un Comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Soroca.
  Astfel, cetățenii sunt rugați să evite scăldatul în bazinele acvatice predestinate altor scopuri decât celor de agrement și să supravegheze strict copiii. Totodată, persoanele sunt avertizate asupra evitării consumului băuturilor alcoolice atunci când merg la scăldat.
Dacă sunteți martor la un înec sau o altă situație de criză în preajma bazinelor acvatice, apelați de urgență 112. (SURSA și FOTO: Insepctoratul de Poliție Soroca)
Articolul precedentDivizia A „face o achiziție” bună, iar sorocenii nu au decât să se bucure de succesele altora
Articolul următorCetățenii Republicii Moldova nu vor sta în carantină, în România
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.