Interviu cu Nina Cereteu, primarul orașului Drochia, despre canalizare, maidanezi și proiecte / VIDEO

0
356

În prima zi a lunii februarie În Republica Moldova este marcată Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală. Prilej pentru care redacția “Observatorul de Nord” a decis că în această lună să invităm la discuții primarii orașelor Soroca, Drochia și Florești dar și președinții acestor raioane.

Prima care a acceptat provocarea este Nina Cereteu, primar al orașului Drochia, în al treilea mandat. Am discutat în cadrul acestui interviu despre realizări și probleme, apeduct, canalizare, de ce nu funcționează noua stație de epurare, câini vagabonzi, relația cu autoritățile centrale, de ce trebuie desființate administrațiile raionale, când cei din Valea Curechiului vor avea condiții la fel de bune ca cei din centrul Drochiei, opinia referitoare la sesizarea ANI (apropo, după filmarea interviului, ANI a constatat lipsa încălcării regimului juridic al conflictelor de interese).

Articolul precedentSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Drochia, Baroncea și alte localități
Articolul următorSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Florești, Izvoare, Trifănești și alte localități
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.