Inspectoratul de poliție Soroca vă recomandă să protejați datele personale și bancare

0
90
  În scopul prevenirii cazurilor de fraudă și escrocherie., Inspectoratul de poliție Soroca vine în atenția comunității cu recomandări vitale pentru protejarea datelor personale și bancare. În contextul tot mai frecvent al infracțiunilor cibernetice și al tentativelor de fraudă, este esențial ca fiecare cetățean să fie vigilent și să-și protejeze informațiile personale și financiare. Pentru a evita să deveniți victime ale escrocilor, vă recomandăm să urmați cu strictețe următoarele sfaturi:
  *Nu divulgați niciodată informații personale sau bancare prin telefon, e-mail sau mesaje pe rețelele de socializare, mai ales către persoane sau instituții necunoscute.
  *Fiți atenți la e-mailurile sau mesajele care par a fi de la băncile sau instituțiile financiare, deoarece acestea pot fi adesea falsificate în încercarea de a vă fura datele personale sau bancare.
  *Nu accesați linkuri suspecte și nu descărcați fișiere atașate de la surse necunoscute, deoarece acestea pot conține programe menite să vă compromită securitatea.
  *Verificați periodic extrasele de cont bancar și raportați imediat orice tranzacții sau activități neautorizate băncii dumneavoastră.
  *Instalați și actualizați în mod regulat programele antivirus și anti-malware pe dispozitivele dumneavoastră electronice pentru a vă proteja împotriva amenințărilor cibernetice.
   Prin adoptarea acestor măsuri de precauție și prin educarea continuă a sinergiilor comunitare, putem reduce riscul de a deveni victime ale infractorilor cibernetici.
Inspectoratul de Poliție Soroca rămâne angajat în asigurarea siguranței și protecției comunității noastre.

Articolul precedentAtmosferă de sărbătoare la Drochia de Ziua Familiei / GALERIE FOTO
Articolul următorAzi e hram la Dărcăuți, Ocolina, Schineni, Schinenii Noi, Șolcani, Vădeni și Voloave: iată calendarul complet al hramurilor din raionul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.