Incendiu devastator în satul Pervomaiscoie din raionul Drochia

0
156
 În seara zilei de 23 noiembrie pompierii  au fost alertați conform nivelului sporit de intervenție pentru lichidarea unui incendiu, care s-a produs în localitatea Pervomaiscoe din raionul Drochia.
 Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:12. Potrivit primelor informații, un depozit vechi cu cereale a fost cuprins de flăcări. Pentru stingerea arderii au fost îndreptate trei echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, la fața locului, angajații IGSU nu au confirmat nivelul sporit de intervenție. Totodată, aceștia au stabilit că focul a cuprins un depozit părăsit din lemn în interiorul căruia nu era depozitat nimic. Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 20:09 și lichidarea completă la ora 01:10. În urma incendiului nu au fost raportate victime, iar flăcările au distrus în totalitate construcția cu suprafața totală de 140 metri pătrați. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. (SURSA: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI)
Articolul precedentRepublica Moldova mai „pașnică” ca Ucraina, iar România mai pașnică ca Republica Moldova
Articolul următorPodcast „Hai să ne înțelegem”, ediția 6
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.