Încă un pas înainte pentru construcția stației de epurare în municipiul Soroca

0
172
Astăzi în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri a fost aprobat schimbul unui teren din intravilanul municipiului Soroca cu terenul fondului silvic amplasat în extravilanul satului Vasilcău.
Terenul selectat reprezintă o zonă stâncoasă și are o bonitate scăzută. Din acest motiv, a fost evaluat ca fiind singurul acceptabil din punct de vedere al impactului asupra mediului și al celui social pentru stabilirea locației stației de epurare, construcția căreia face parte din Proiectul „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație Moldova”.
„Proiectul de construcție a stației de epurare are o importanță majoră, inclusiv transfrontalieră, fiind mereu subiect al discuțiilor comune cu reprezentanții autorităților publice centrale ale Ucrainei, inclusiv în Comisia nistreană moldo-ucraineană”, a menționat ministra mediului, Iordanca-Rodica Iordanov.
sursa: https://gov.md/ro/content/la-soroca-va-fi-construita-o-statie-de-epurare-apelor-uzate?fbclid=IwAR0aLNamXInccCTkU-X7CCzEqxroFDosZBAKeficiMTNsiQTlM6wXRNLqYo

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Visez să devin un fluture
Articolul următorA lăsat soțul cu nouă copii și a plecat: Povestea unui tată din Florești / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.