Încă o soroceancă a fost răpusă de COVID

0
321
Foto: pixabay.com

  Minsiterul Sănătății anunță despre alte 8 decese din cauza COVID-ului. Printre cei decedați, ieri, este și o soroceancă de 77 ani.

Deces 6.321: Femeie de 65 de ani din UTA Găgăuzia, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate, pielonefrită cronică, nefropatie.

Deces 6.322: Femeie de 42 de ani din r. Cimișlia, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hepatită, anemie.

Deces 6.323: Femeie de 79 de ani din r. Orhei, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensivă, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică, cistită cronică.

Deces 6.324: Femeie de 51 de ani din r. Anenii Noi, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hepatită, nefropatie, cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 6.325: Femeie de 77 de ani din r. Soroca, internată în SC. Bălți.

Deces 6.326: Femeie de 91 de ani din mun. Bălți, internată în SC.Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 6.327: Bărbat de 67 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, nefropatie, obezitate.

Deces 6.328: Femeie de 70 de ani din UTA Găgăuzia, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, hepatită, anemie.

Articolul precedent427.000 de persoane vor avea venituri mai mari, după majorarea pensiei minime
Articolul următorTabăra „Dă sens banilor” a ajuns în peste 80 de localități din Republica Moldova, inclusiv la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.