În ce sectoare din municipiul Soroca au primit cele mai multe voturi Igor Dodon și Maia Sandu?

0
971

Primul tur al alegerilor prezidențiale au trecut, dar rezultatele acestora ar fi bine de cunoscut și în detalii, nu doar pe plan republican. Am fost curioși să aflăm cum au votat sorocenii la cele 13 secții de votare deschise în municipiu.

Astfel din informațiile obținute de la Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Soroca nr. 29 aflăm că în toate secțiile de votare din municipiu cele mai multe voturi le-a primit Igor Dodon, numărul maximal de voturi le-a obținut în secția de votare din incinta Colegiului Tehnic-Agricol în număr de 659. Maia Sandu a fost aproape peste tot pe locul doi, cu excepția aceleiași secții, unde Renato Usatîi a fost pe locul doi. Cele mai multe voturi Maia Sandu le-a primit în secția nr 13 din dealul Sorocii, situată în incinta școlii auto.

Tabel adaptat, informațiile ne-au fost puse la dispoziție de Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Soroca nr. 29 până a fi transmise Consiliului Electoral Central din Chișinău.

Articolul precedentTinerii din Soroca s-au întrunit la Conferința Raională a Consiliilor Locale de Tineret
Articolul următor“La Marseillaise” cântată la Soroca la pianul dăruit de diaspora franceză / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.