În atenție satelor sorocene, aflate în Zona de Frontieră – de astăzi, permisele de aflare în zonă vor fi eliberate online

0
192

    Permisele de aflare în zona de frontieră vor eliberate în format electronic – începând de astăzi, 21 februarie este funcțional Sistemul Informațional e-Permis,care permite cetățenilor să depună cererea de eliberare a permiselor  fără să fie obligați  să dețină asupra lor permisele pe suport de hârtie.

Astfel,  polițiștii de frontieră vor putea verifica existența și valabilitatea actelor respective în regim online. Prestarea serviciilor de la distanță va oferi o multitudine de avantaje pentru cetățeni, prin economisirea timpului și a resurselor necesare deplasării în cadrul subdiviziunilor Poliției de Frontieră pentru depunerea cererilor și respectiv ridicarea permiselor.

La fel, cetățenii vor putea accesa E-PERMIS din orice colț al republicii și inclusiv de pe dispozitivele telefoanelor mobile conectate la rețeaua internet. Depunerea cererii sau informarea autorității de frontieră privind intenția de a vizita o locație aflată la frontiera de stat va fi rapidă și accesibilă. Accesarea sistemului va fi posibilă de pe site-ul oficial al Poliției de Frontieră, la capitolul Informații utile, rubrica „E-Permis” sau acces direct pe link: www.epermis.border.gov.md.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCine trebuie să plătească facturile cetățenilor?
Articolul următorMicii „Exploratori” au descoperit Soroca de Ziua Internațională a Ghidului de Turism / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.