În atenția sorocenilor care doresc să meargă în România

0
226
imagine: radiochisinau.md

Recent, Ambasada României în Republica Moldova a făcut unele precizări cu privire  la regimul de intrare, ședere și tranzit pe teritoriul României. Astfel, cetățenilor români care se află pe teritoriul Republicii Moldova (inclusiv persoanele cu dublă sau multiplă cetățenie, din care una română) li se permite intrarea în România, cu exceptare de la carantină, cu condiția să nu vă fi aflat, în ultimele 14 zile, într-una sau mai multe zone/țări cu risc epidemiologic ridicat .

Pe de altă parte, Ambasada recomandă tuturor persoanelor să se informeze permanent doar din surse oficiale cu privire la intrarea și șederea pe teritoriul României, înainte de începerea călătoriei, tocmai pentru a evita deplasarea până în punctul de trecere al frontierei și refuzarea intrării.


Articolul precedentÎndemnizații de 16.000 lei pentru bugetarii care s-au contaminat cu COVID – 19
Articolul următorPermisele de conducere moldovenești ar putea fi recunoscute în alte 12 țări
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.