În 7 raioane, inclusiv în raionul Soroca, ploile abundente au afectat sectoare de drum

0
141

Ploile abundente ce au avut loc pe 22 și 23 mai au afectat mai multe sectoare de drum din șapte raioane din ţară. În urma intemperiei, partea carosabilă, acostamentul, șanțurile de evacuare a apelor și podețele a 12 segmente de drum au fost înnămolite, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Conform instituției, prejudiciile au fost cauzate în raioanele Fălești, Sângerei, Cahul, Edineț, Rezina, Florești și Soroca. Unitățile teritoriale SA “Drumuri” vor evalua pagubele cauzate de ploi șantierelor și drumurilor publice aflate în perioada de garanție sau construite recent. În procesul de înlăturare a consecințelor condițiilor meteorologice nefavorabile, cauzate drumurilor publice naționale au fost antrenate 15 utilaje speciale și implicați 48 de muncitori rutieri.

foto: ASD


Articolul precedentLeul moldovenesc câștigă 4 bani în fața euro și 2 bani în fața dolarului
Articolul următorComisia Europeană: Certificatul de Covid-19, funcţional de la 1 iulie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.