Important! Moldovenii cu cetățenie română se vor vaccina gratuit în România

0
90

 

În România campania de imunizare a populației împotriva COVID-19 se află la etapa a doua.

În cadrul acestei etape, autoritățile au anunțat că se vaccinează adulții cu vârsta peste 65 de ani, persoanele care suferă de boli cronice, cei care sunt încadrați într-un grad de handicap, persoanele fără adăpost și cei care activează în domeniile esențiale pentru buna funcționare a infrastructurii, transmite emedicina.md cu referire la deschide.md.

Moldovenii care dețin buletin românesc se pot înregistra pentru vaccinare în România, în orice județ, fără să fie înregistrați la un medic de familie.


Articolul precedentPărinții, elevii și profesorii Gimnaziului din Bădiceni au făcut o donație familiei din Schineni, căreia i-a ars casa
Articolul următorAstăzi, 1550 persoane infectate și 24 decese. În raionul Soroca au fost înregistrate 20 de persoane infectate.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.