Horoscop 7 septembrie 2023: Pentru Raci vin bani din urmă. Ce urmează pentru restul zodiilor

0
176

 O zi a visării. O să ne bucurăm de o veste bună, sau chiar dacă nu e tocmai bună o să ştim cum să extragem din ea acel strop de optimism. Vibraţia zilei este 7 şi o să luăm decizii înţelepte.

 FECIOARĂ

O definitivare – o să puneţi capăt unor eforturi, o fi fost alergătura şi o să intraţi în posesia unor bani, bunuri, sau o fi o diplomă de merit. Se anunţă nişte cheltuieli obligatorii şi o să vă străduiţi să nu luaţi mai mult decât v-aţi propus ca să nu rămâneţi fără bani.

 BALANŢA

O să puteţi pune în aplicare o idee mai veche şi să v-alegeţi cu câştiguri serioase, dar nu fără multă muncă, aşa că dozaţi-vă energia. Poate v-ați decis să vă schimbaţi maşina, ori poate investiţi o sumă considerabilă într-o casă, şi o să faceţi totul de comun acord cu familia.

 SCORPION

E cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect şi o să vă gândiţi dacă vreţi aşa ceva, sau vă mulţumiţi cu jobul pe care-l aveţi, să nu vă suprasolicitaţi. E posibil să-ntâlniţi, într-un grup de prieteni, undeva, persoana potrivită şi o să vă lămuriţi, în timp, aşa, dacă vă armonizaţi.

 SĂGETĂTOR

Se poate să vă îndrăgostiţi până peste cap de cineva care pare să fie într-un mare fel, dar cu timpul o să-l vedeţi cum e, de fapt, în realitate. O să fie mult de lucru la serviciu, dar aveţi energie, sunteţi în tonus şi o să ţineţi pasul. Şi or să vină şi banii.

 CAPRICORN

Vi se vor semna nişte hârtii şi o să vă aveţi liberă trecere la şcoală, la o angajare, sau ca să plecaţi în concediu, să zburaţi cu avionul, să vă bucuraţi de nişte libertăţi. Poate vă înscrieți la o şcoală, daţi un examen, vă interesaţi de toate condiţiile ca să vedeţi dacă vă convin, sau nu.

 VĂRSĂTOR

Se pare că se oferă nişte prieteni şi vă ţină companie într-o excursie, sau poate desfăşuraţi o activitate care să vă destindă. E cineva pe care l-aţi mai întâlnit, dar abia acum se poate să simţiţi fluturaşi la stomac!

 PEŞTI

Se poate să vă puneţi şi ultima semnătură pe un contract şi să vă intraţi în drepturi, să vă expuneţi un plan, o strategie, un punct de vedere şi să vă fie acceptate. E posibil să ajungeţi la o convingere că e momentul să faceţi pasul cel mare spre căsătorie, dacă nu l-aţi făcut deja.

 BERBEC

Poate daţi de un job mai bine plătit şi o să vă încumetaţi să vă mutaţi la alt loc de muncă, fără prea mari regrete. Poate vă faceţi curaj să vă cereţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cuiva, şi o să vă plătiţi, şi voi, la rândul vostru nişte datorii.

 TAUR

O să faceţi monetarul să puneţi deoparte bani pentru distracţie, vacanţă, şi pentru vreo piesă de mobilier pe care vreţi s-o înlocuiţi ca s-a învechit, e uzată. Deşi nu sunteţi cheltuitori din fire , or să vă scape printre degete banii şi o să atingeţi limita de alarmă.

GEMENI

Se poate s-aveţi rezultate – de top – în formula de grup şi să cultivaţi acest gen de activitate, ca să vă eliberaţi de stres, să deveniţi şi mai creativi. Poate lăsaţi munca pe planul doi, ca să vă mai şi relaxaţi, vă duceţi la un film, la un spectacol, sau acasă un homecinema.

 RAC

Poate vă prezentaţi la un interviu că să vă înscrieţi la un anumit profil şcolar, sau ca să primiţi un job, sunteţi pe punctul de a face o schimbare în viaţa voastră. Vin bani din urmă şi o să puteţi pleca pe undeva în weekend.

 LEU

O schimbare de look – la voi! Alegeţi altă tunsoare, alt stil vestimentar! poate v-aţi îndrăgostit şi simţiţi nevoia să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră. Poate mai daţi o raită prin împrejurimi dacă aveţi zile libere şi o să vă limpeziţi creierii că v-a ajuns şi pe voi oboseala.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentMeteo: vremea se încălzește – astăzi vom avea până la +30 de grade Celsius
Articolul următorCurs valutar 7 septembrie 2023: moneda europeană costă 19 lei și 20 de bani, iar dolarul american 17 lei și 88 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.