Horoscop 5 iunie: pornim în forță, ca să ne putem atinge toate obiectivele, să dăm drumul și proiectelor noi, ca să ne putem exprima total.

0
157

 Horoscop 5 iunie, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi cu energie. Pornim în forță, ca să ne putem atinge toate obiectivele, să dăm drumul și proiectelor noi, ca să ne putem exprima total. Vibrația zilei este 5 și o să simțim gustul aventurii profesionale, pentru că vrem să ne reinventăm.

 GEMENI

O să vă întâlniți cu oameni care vor să lucrați împreună și o să analizați în perspectivă situația, ca să vedeți dacă vă înscrieți într-un proiect de genul ăsta sau nu. O să dați zor să vă achitați de toate obligațiile ca să vă rezervați un timp al vostru, să ieșiți la o întâlnire, un tete-a-tete.

 RAC

Apare cineva care este pe lungimea noastră de undă și o să vă dozați emoțiile până vă lămuriți dacă ați putea avea o relație care să vă facă fericiți. Se observă cheltuieli, poate pentru că plecați undeva, și o să vă bucurați că o să aveți un asemenea prilej care nu trebuie ratat.

LEU

O să vă puteți pune în valoare niște calități și să intrați într-o echipă care să vă conducă spre succes. Va fi o muncă de echipă și care vă garantează reușita. Poate dați concurs pentru un post de conducere, sau să vă angajați undeva, că totul o să meargă strună.

 FECIOARĂ

Poate vă încheiați situația școlară, se poate să vă ocupați și de copii, și să vă uitați și prin actele personale ca să vă asigurați că sunt valabile, să aveți liberă trecere. O reușită după un parcurs anevoios, v-ați fi zbătut pentru niște aprobări și abia acum o să primiți ok-ul.

 BALANȚĂ

Se adună bani, poate pentru că îi cereți cu împrumut unei bănci, sau vi-i înapoiază cineva o sumă pe care i-ați împrumutat-o, și o să strângeți un capital. Poate vă luați casă. O să vă alegeți o destinație turistică și vorbiți cu prietenii ca să știți cine e amator să vă însoțească, și se vor găsi.

 SCORPION

Este posibil să luați parte la un eveniment festiv și să vă puneți inspirația ca să iasă ceva special, care să poarte amprenta voastră. Vin niște bani și o să vă puteți permite o plecare în weekend pe undeva, dacă nu aveți niște obligații zilele astea.

 SĂGETĂTOR

Este multă lume care vă caută și o să încercați să răspundeți solicitărilor, în măsura timpului disponibil, și o să vă descurcați și cu problemele personale, pe lângă cele de serviciu. Vin de undeva niște bani și o să vă alegeți, probabil, o vacanță ca să mai și respirați după o perioadă de agitație.

 CAPRICORN

Poate vă acordați și vouă o oră, două din timpul liber, ca să vă și destindeți și o să aveți mai mult spor la treabă, că deja ați ajuns la epuizare. Se poate să vă implicați într-o activitate care să vă pună în valoare și să vă deschidă o altă perspectivă, în mai multe direcții.

 VĂRSĂTOR

Poate să mai investiți niște bani în casă, să luați diverse lucruri de pe online, poate nimeriți și ceva reduceri, și o să vă meargă bine cu cheltuielile zilnice. O să vă contacteze cineva care vede în voi șeful unui proiect de anvergură și o să vă lăsați curtat până o să vă dați acceptul.

 PEȘTI

Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu ca de obicei, dar de aici o să vină și banii, că se anunță niște câștiguri care o să vă ia prin surprindere. O să vă dați întâlnire cu cineva care vă poate deveni companion de viață, dacă nu aveți pe nimeni, și o să vă bucurați de un asemenea moment.

 BERBEC

Noi provocări în materie de afaceri, și o să vă asociați cu niște oameni care să vă țină isonul la treabă, că vi se promit câștiguri consistente. Poate aveți de dat un examen, vă duceți la un interviu, o să fiți în atenția unor oameni, dar o să primiți calificative de top.

 TAUR

O să vă ocupați de propria persoană, să vă îngrijiți, vă duceți la doctor, începeți să luați și un tratament ca să capătați un tonus mai bun, mai multă forță de muncă. Noutăți – care pot fi și o reluare a unor inițiative demarate anul trecut – și să deveniți o forță.


Articolul precedentMeteo: vom avea un început de săptămână cu cer variabil și temperaturi de +22 grade Celsius
Articolul următorȘeful de la MoldovaGaz, Vadim Ceban: am solicitat o reducere a prețului la gaz cu 36,8 la sută
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.