Horoscop 2 octombrie 2023,: Zodia pentru care urmează noutăți de la seviciu și se anunță și bani

0
181

 Reuşite azi. O să ne bucurăm de o rezolvare că prin minune şi totul se va simplifica, o să ne eliberăm de nişte poveri. Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi.

BALANŢA

O să faceţi rost de bani, poate vă suplimentaţi veniturile că o să daţi curs unor colaborări şi o să staţi mult mai bine din punct de vedere financiar. Iniţiativele vă reuşesc, vă susţin şi nişte oameni care vă acaparează şi o să faceţi treaba la lumea, să vă faceţi autopromovare.

 SCORPION

Întrevedere cu cineva care fie v-a propus, fie o s-o facă acum, să vă tenteze cu un job şi o să aibă şi argumentele necesare ca să nu trataţi cu refuz. Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să vă înţelegeţi de minune.

 SĂGETĂTOR

Noutăţi la serviciu, o să fiţi chemaţi la noi ordine şi n-o să vă displacă ce-o să lucraţi – că e în stilul vostru şi se anunță şi bani. Prietenii au gânduri mari cu voi, vă convoacă la o întrunire, poate pe un teren de sport, să mai faceţi şi mişcare, printre altele.

 CAPRICORN

O reuşită poate semnaţi un contract, sau vă luaţi banii care vi se cuveneau, după lungi aşteptări şi o să vă asiguraţi un trai mai bun, că tindeţi cât mai sus. Poate vi se încredinţează o funcţie, vi se recunosc nişte merite şi o să creaţi o stare de echilibru ca să funcţionaţi – ceas.

 VĂRSĂTOR

Încă se mai poate să apară cineva care să vă completeze frumos, dacă asta vă doriţi şi o să puteţi experimenta traiul în doi, ca să vedeţi dacă funcţionează. Poate faceți o rezervare pentru weekend să plecaţi într-un city break – şi cine ştie, poate-i faceţi o surpriză partenerului.

 PEŞTI

O să faceţi echipă cu cineva care vi se potriveşte, ţine pasul cu voi şi o să aveţi randament bun la treabă, că vă sincronizaţi. Se poate să primiţi susţinere financiară, morală, din partea unor oameni care vor să vă facă viaţa mai uşoară şi o să le fiţi recunoscători.

 BERBEC

Se anunţa nişte bani şi o să aveţi de cheltuială, că s-au adunat cam multe pe lista de cumpărături şi veţi să luaţi tot ce vă trebuie. Se vine cu oferte de lucru la voi şi o să vă faceţi nişte socoteli ca să ştiţi dacă e vremea convenabilă şi dacă nu – ziceţi pas.

 TAUR

Posibile noi provocări – poate vi se dă un proiect care v-ar pune în lumina reflectoarelor, ar fi punctul de lansare pe o nouă orbita profesională. Prezenţa cuiva v-ar aduce un plus de bunădispoziţie şi v-ar da idei pentru programul zilelor de weekend.

 GEMENI

V-ar prinde bine să faceţi un control medical să vă asiguraţi că organismul e într-o stare bună, de funcţionare şi că n-aveţi nevoie de niciun tratament. E cineva care vă captează interesul şi dacă n-aveţi partener de iată o să vă încercaţi şansele.

RAC

Vă faceţi planul legat de locuinţa, să vă mutaţi, sau să renovaţi, să compartimentaţi altfel interiorul, să fie aerisit şi să vă simţiţi cu toţii bine. Poate vine cineva în vizită şi rămâne încă o zi, două, ca să ne povestiţi, să vă plimbaţi, să reînnodaţi firul unei poveşti de dragoste, poate.

 LEU

Munca de echipa o să v-aducă unele câştiguri, poate e o colaborare care v-ar suplimenta veniturile şi v-aţi mai echilibra cu banii. Se poate să plecaţi într-o excursie la sfârşit de săptămână şi o să vă alegeţi coechipieri care să creeze o atmosferă veselă, antrenantă.

FECIOARĂ

O să candidaţi la un salariu mărit şi o să şi primiţi acel surplus, în cazul unora dintre voi poate fi şi un voucher care să vă completeze salariul. Vi se face o ofertă de parteneriat şi dacă vă simţiţi confortabil în această combinaţie poate vă daţi acordul.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentMeteo: Săptămâna începe cu cer variabil și temperaturi adecvate perioadei, de până la +18 grade Celsius
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Meleaguri sorocene
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.