Horoscop 15 septembrie 2023: Ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie în parte. Mercur iese din retrograd

0
215

 O zi cu lună nouă şi surprize. S-o luăm de la început cu ceva pentru că e lună nouă şi e un nou început. Vibraţia zilei este 6 şi să ne înconjurăm de oameni buni.

 FECIOARĂ

Se poate să perfectaţi nişte acte pentru care v-aţi zbătut destul de multă vreme şi să faceţi progrese la slujbă, sau poate ca să vă luaţi o casă. Apar proiecte noi la orizont şi o să vă daţi peste cap să mulţumiţi pe toată lumea şi să vă asiguraţi banii de cheltuială pentru familie.

 BALANŢA

O să vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să convieţuiţi în cei mai buni termeni, să vă căsătoriţi, dacă aţi ajuns la această convingere. Or să vă curteze mai mulţi parteneri de afaceri să bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce notorietate.

SCORPION

Se poate să luaţi o decizie care să vă comute pe o altă traiectorie profesională, poate începeți o afacere particulară, vă asociaţi cu nişte oameni la fel de talentaţi ca şi voi. E o problemă de suflet care să macină şi o să staţi de vorbă, poate cu persoana respectivă, care v-a pus pe gânduri să vă liniştiţi.

 SĂGETĂTOR

Veşti bune, aprecieri din partea celor care se îndoiau de voi şi o să fie o upgradare, o să mai cunoaşteţi şi altă lume şi viaţa voastră o să fie mai plină de culoare. Cineva care a cam lipsit din peisaj revine şi o să încercaţi o reacomodare ca să vă mai acordaţi o şansă.

 CAPRICORN

Apare un partener de afaceri care vrea să vă dea de lucru şi o să vă impuneţi condiţiile ca să nu vă treziţi după aceea că nu sunteţi mulţumiţi de felul în care sunteţi trataţi. Se poate să primiţi ajutor de prin alte părţi şi o să vă descurcaţi cu tot ce-aveţi de făcut şi ca să vă mai rămână şi un pic de timp liber.

 VĂRSĂTOR

E posibil să vă invite cineva în străinătate, poate plecaţi într-un city break și o să vă prindă bine să vedeţi alte peisaje, să vă deconectaţi. E posibil să-ntâlniţi în drumurile voastre pe cineva care să vi se potrivească, aşa, ca fel de a fi şi să începeţi o relaţie, s-o construiţi pas cu pas.

 PEŞTI

O să faceţi un bilanţ financiar ca să vă chibzuiţi rezervele că poate vreţi să mai plecaţi pe undeva în plimbare şi-aţi putea pleca de azi. E cineva care nu se împacă deloc cu ideea că v-a pierdut şi-ncearcă o reconciliere vedeţi şi voi.

 BERBEC

Poate v-aţi decis încotro s-o porniţi, poate semnaţi un contract care să v-aducă acei bani de care aveţi nevoie şi o să vă asiguraţi un confort financiar. O să primiţi un răspuns, vi se dă ok-ul pentru o problemă legată de muncă, poate e vorba despre bani şi o să vă echilibrați din punctul ăsta de vedere.

 TAUR

Vi se încredinţează şefia unui departament şi o să vă luaţi rolul în serios, o să munciţi, nu glumă, că e răspundere şi nu vreţi să dezamăgiţi pe nimeni. E momentul să vă îngrijiţi şi de sănătate şi să lăsaţi munca în exces, faceţi doar ce e absolut necesar şi în rest menajaţi-vă.

 GEMENI

Preocupările de grup or să vă acapareze, cu totul, în timpul liber şi o să vă bucuraţi de rezultate favorabile, şi o să aveţi o stare de spirit cât se poate de bună. Poate abia acum găsiţi bani ca să vă mobilaţi apartamentul, mai luaţi ceva şi pentru grădină, terasă, pentru balcon.

 RAC

Se poate să vină bani din mai multe direcţii şi să vă descurcaţi mult mai bine, în perioada asta, că mai vin din particular nişte sume, deloc de neglijat. Vă interesaţi de şcoală, de taxe, de cursuri şi aşa mai departe, pentru voi, sau pentru copii.

 LEU

O să vă acordaţi un plus de atenţie, să vă duceţi la cosmetică, la masaj, la tuns, la stilist, să vă alegeţi alte haine decât cele cu care v-aţi obişnuit. Poate vă puneţi amprenta pe un proiect care va avea ecouri pozitive în cadrul breslei voastre.

SURSA: stirileprotv.ro


Articolul precedentMeteo: astăzi vom avea cer noros, dar fără ploi și +22 de grade Celsius
Articolul următorCe-și aduc aminte oamenii din Trifănești despre Mircea Snegur / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.