Horoscop 14 septembrie 2023: Taurii trebuie să aibă grijă la sănătate. Ce urmează pentru restul zodiilor

0
163

  O zi echilibrată. Avem energie, determinare, ştim încotro ne îndreptăm şi o să ne focusăm toate resursele într-un obiectiv solid. Vibraţia zilei este 5 şi o să ne bucurăm de o aventură profesională!

 FECIOARĂ

Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă bucuraţi de o lejeritate financiară, o să vă puteţi plimba în timpul liber, să mai şi respiraţi, ca să daţi randament la job. E cineva care vă apreciază şi o să vă treziţi cu o recompensă, primiţi un cadou, se-ntâmplă ceva care să vă ridice moralul.

 BALANŢA

Iniţiativele vă reuşesc – o să puteți pune în practică o idee şi să menţineţi ritmul alert ca să se încheie totul la termen. O persoană nou apărută în peisaj o să vă atragă atenţia prin calităţile pe care le-aţi tot căutat la partenerul de cuplu şi acum iată-le.

 SCORPION

Vă regrupaţi, se pare, în jurul unui lider pentru c-aveţi un obiectiv comun şi o să vă adjudecați un succes după o perioadă în care păreaţi invizibil. O să vă încânte invitaţia să plecaţi într-o escapadă turistică la sfârşit de săptămână şi o să vă organizaţi în aşa fel timpul încât să puteţi pleca.

 SĂGETĂTOR

Poate v-aţi ales o destinaţie de vacanţă ca să plecaţi împreună cu prietenii ca segmentul călătorii – este, în continuare activ şi vă invită la drum. Au loc evenimente prin oraş, poate fi o întrunire şi pe linie de serviciu şi să luaţi la cunoştinţă nişte schimbări de ultimă oră.

 CAPRICORN

Se pare că aţi urnit din loc nişte roţi ca să vă primiţi banii, poate fi şi un credit ca să vă luaţi casă, ori poate vreţi să vă schimbaţi maşina, sau ca s-aveţi pentru taxe şcolare, rate. Vi se face o ofertă de job ori poate vi se încredinţează o funcţie la actualul serviciu ca să n-aveţi motiv să plecaţi altundeva.

VĂRSĂTOR

O revenire la sentimente mai bune, după o separare şi relaţia de cuplu o să devină mai stabilă, o să fie linişte şi pace pentru că aveţi multe în comun. O să vă ia prin surprindere invitaţia la plimbare, în străinătate, probabil şi o să vă prindă bine o schimbare de aer, de peisaj.

 PEŞTI

O să interacţionaţi cu nişte oameni care speră să lucraţi împreună că aveţi un obiectiv comun, resursele sunt bogate şi e păcat să nu le folosiţi la maximum. O să primiţi un accept, poate o să urmaţi nişte cursuri, vi se înmânează o legitimaţie, un card, ceva care va confere niște privilegii.

 BERBEC

Se întrevede o nouă provocare la serviciu poate vine un şef nou, ori poate vă duceţi la alt sediu, schimbaţi cartierul, oraşul, ţară. O să recuperaţi nişte bani şi probabil şi acele acte pe care le-aţi cerut mai de mult dar nu mai erau de găsit şi legalizaţi o situaţie.

 TAUR

Vi se dau mai mulţi bani, şi veţi cheltui la fel de mulţi c-o să luaţi diverse lucruri pentru casa, ori maşina are nevoie de o upgradare. Se pare că v-aţi cam neglijat sănătatea şi încep să pară semne care să vă cam îngrijoreze. Poate faceţi o vizită la medic.

 GEMENI

O să lucraţi mult mai bine în formula de grup şi poate vă găsiţi de lucru şi în particular ca să faceţi rost de bani în plus, la bugetul familiei. Cineva dintr-o fostă relaţie vine cu scuze c-a greşit şi că va vrea înapoi, dar numai voi ştiţi ce simţiţi şi dacă puteţi continua relaţia.

RAC

O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, găsiţi materiale mai ieftine ca să faceţi o reparaţie, să zugrăviţi, să luați mobilă, aparatură de uz casnic. Poate daţi sfoară-n ţară să găsiţi o școală potrivită pentru copiii voştri, sau o grădiniţă, să scăpaţi de o grijă majoră.

 LEU

Apare o îmbunătăţire a stării fizice, sufleteşti, poate, pentru c-o reveni cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să vă găsiţi rostul, o să vă aşezaţi la casa voastră. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, faceţi o specializare şi o să se vadă o schimbare la buget – că luaţi nişte diplome.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentMeteo: astăzi sunt posibile ploi și temperaturi de până la +28 de grade Celsius
Articolul următorCurs valutar 14 septembrie 2023: moneda europeană costă 19 lei și 31 de bani, iar dolarul american 17 lei și 98 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.