Gestul adorabil făcut de doi câini atunci au întâmpinat bebelușul stăpânilor / VIDEO

0
148

Câinii Winston și Doug, din Virginia, SUA, au devenit de curând ”frați” mai mari, atunci când stăpânii lor au adus acasă bebelușul familiei, o fetiță superbă. Reacția patrupezilor a fost filmată și postată pe internet, devenind virală, informează digi-animalworld.tv.

Cei doi câini din rasa Golden Retriever au așteptat cuminți acasă momentul când bebelușul, în vârstă de trei zile, a ajuns în sfârșit acasă. Winston și Doug nu ar fi putut fi mai încântați să întâmpine copilul nou-născut al stăpânilor lor și au avut o reacție foarte dulce, oferindu-i un cadou de „bun venit acasă”.

În videoclipul postat pe contul de Tik Tok, care a devenit viral, Doug poate fi văzut sărind imediat pe poarta de siguranță pentru a adulmeca ușor capul bebelușului Miller. În timp ce Winston îi oferea câteva săruturi afectuoase, Doug s-a dus să aducă jucăria sa preferată pe care i-a oferit-o cadou micuței. 

@winstonthegoodboygolden Already the best big brothers 💛 I see lots of kisses & toys in Miller’s future! #dogmeetsbaby #petsoftiktok #goldenretriever #feelgood #ComeDanceWithMe ♬ State Lines – Novo Amor

 

Mama bebelușei, Brennan Visser, în vârstă de 30 de ani, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut gestul special făcut de patrupezii ei și a postat totul pe platforma de socializare.

„Deja sunt cei mai buni frați. Văd o mulțime de pupicuri și jucării în viitorul lui Miller”, a scris Bernnan la descrierea clipului postat pe Tik Tok, care a strâns peste 19,1 milioane de vizualizări.

Utilizatorii nu s-au putut abține și au lăsat o mulțime de comentarii la postare: „Este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată”, „Este cu adevărat un moment unic”.

„Eu și soțul meu am crezut că este un moment dulce și l-am postat pe internet, nu am crezut că va exploda așa. Cred că mulți oameni au rezonat cu videoclipul. Nu există nimic mai drăguț decât bebelușii și câinii”, a declarat Brennan pentru Zenger News.

sursa: digi-animalworld.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.