(FOTO) Fragmente din spectacolul aniversar „Bucata de timp” al lui Petre Popa

0
126

Evenimente culturale pentru toate vârstele au loc astăzi în scuarul Teatrului “Veniamin Apostol”. Acestea sunt parte a spectacolului aniversar „Bucata de timp”, dedicat jubileului de 60 de ani al poetului, actorului și regizorului, directorului teatrului, Petre Popa.

Astfel, copii și maturi s-au adunat în fața scenei teatrului, unde au cântat copii de la studioul „Bravo-Star”. De asemenea, a fost organizată o expoziție de carte, picturi și obiecte confecționate manual.

De asemenea, au fost jucate spectacole precum “Câine bun” de către copiii de la grădinița nr.17 și “Chirița în provincie”, de către elevii de la gimnaziul „Eva Gudumac” din Tătărăuca Veche.

La începutul evenimentului Petre Popa i-a salutat pe toți cei prezenți și a îndemnat copiii să cânte și să danseze alături de participanți.

“Piesa “Câine bun”, pe care o prezentăm astăzi, este regizată de Petre Popa. Colaborăm deja al doilea an în cadrul unui proiect, în care am beneficiat de o scenă pentru grădiniță. Am parcticipat la mai multe spectacole, aceiași piesă a fost jucată de copii și în incinta teatrului”, a spus Olga Corbu, directoarea grădiniței nr.17.

Printre altele, atractiv pentru copii a fost și concursul de desene pe asfalt, iar drept recompensă, participanții au primit din partea omagiatului câte o carte, semnată de dumnealui.

Pe scenă urmau să evolueze și copii din satul Sălcuța, raionul Căușeni, cu piesa de teatru “Oile Domnului”.

Menționăm că, șirul evenimentulor nu se încheie aici. La ora 15.00, în sala de spectacole a Teatrului “Veniamin Apostol” vor evolua mai mulți artiști și oameni de cultură, printre care scriitorul Vitalie Răilean, Tatiana și Anatol Rudei, formația vocală Bujorenii, iluzionistul Mihai Zagaevschi și alții.

Mai multe detalii aflați aici: Admiratorii frumosului sunt invitați la spectacolul aniversar al lui Petre Popa

 


Articolul precedentBoxă pentru recepționarea petițiilor de la soroceni
Articolul următor(VIDEO) Raionul Soroca: probleme și realizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.