Focuri de artificii și petarde au fost auzite în noaptea dintre ani și la Soroca

0
820

Astăzi, mai multe surse media din Republica Moldova au scris despre faptul că, în pofida faptului că, poliția Republicii Moldova a anunțat interzicerea în perioada stării de urgență a comercializării  și utilizării anumitor articole pirotehnice și a petardelor. 

Cu părere de rău, și cerul Sorocii a fost luminate de focuri de artificii, iar zgomotul petardelor s-a auzit minute bune. ;ai multă lume s-a întrebat, care a fost mesajul celor care au încălcat prevederile legale: sfidarea deciziei autorităților sau o susțonere tacită a invaziei Ucrainei de către Rusia. Dat fiind faptul că suntem un raion de graniță și vecinii noștri de peste Nistru în fiecare zi sunt jertfele asfel de „artificii”

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentLuni, 2 ianuarie, este zi de odihnă, iar sâmbătă, 28 ianuarie va fi zi de muncă
Articolul următorAtacurile cu drone ale rușilor nu au contenit nici în ultima noapte a anului 2022 – printre ținte a fost și capitala, Kiev.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.