Floreșteanul Eugeniu Nichiforciuc, alături de alte persoane, constituie Mișcarea „Respect Moldova”

0
322
   Într-un interviu acordat portalului noi.md, ex-deputatul Partidului Democrat din Moldova, Eugeniu Nichiforciuc, a vorbit despre inițiativa sa de a constitui Mișcarea “Respect Moldova”.
   Conform floreșteanului, „…ceea ce ne propunem este să asigurăm condiții ca la putere să ajungă oameni competenți, care să construiască o Moldovă normală și cu adevărat prosperă”. Acesta mai afirmă că nu este vorba doar de persoana lui, dar de un grup de persoane, care „analizând situaţia concretă nu doar de moment, dar şi din ultimii ani, a constatat că se resimte puternic lipsa unei formaţiuni care şi-ar baza acţiunile pe respectul faţă de Republica Moldova, faţă de cetăţeni și față de lucrul bine făcut”. (SURSA FOTO: știri.md)

Articolul precedentFeodosie Bordian este liderul local Soroca al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei
Articolul următorS-a cântat și s-a dansat cu foc pe scena Festivalului ”Pe un picior de plai” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.