Elevul Alex – stingea luminile care ardeau fără folos și a primit o Diplomă de la minister

0
297
   Se numește Alex, este un elev din orașul Ungheni și a primit, recent, o Diplomă din partea Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.
   Alex  stingea luminile care ardeau fără folos la școală și acasă, plus la aceasta îndemna părinții, colegii și profesorii să reducă consumul de energie. „Pentru mine, dar și pentru toată țara, Alex este un exemplu de solidaritate”, a scris pe pagina sa de Facebook ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu.
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPoliția din RM vine cu o noutate – sistemul Eunomia Trafic va documenta încălcările șoferilor, de la virări neregulamntare până la folosirea telefonului mobil
Articolul următorTrecerile de pietoni s-au transformat într-un drum al nenorocirilor – astăzi, o tânără de 18 ani a fost lovită de un Renault, la Bălți
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.