EFA câștigă cu scor de tenis, 6-0, dar „vulturii” câștigă competiția

0
174

Campionatul Republicii Moldova la fotbal. Liga a 2-1, seria Nord.

   În lipsa unuia din liderii echipei, Andrei Stratan (care este component al selecționatei Republicii Moldova la Socca, participantă la Eurocup 2024), EFA a câștigat, la scor de tenis, „derbiul” de Soroca, în fața celor de la FC Inter. Cu toate acestea, în pofida scorului fluviu, gazdele meciului au dat o replică destoinică visocenilor care au un retur de vis, cu foarte multe goluri marcate.

De altfel, conform „tradiției” fotbaliștii de la EFA au decis soarta meciului în prima repriză, marcând trei goluri – Petru Trâmbaci (minutul 5, autogol), Daniel Lungu (20) și Alexandru Cristioglo (33). În repriza secundă au mai marcat Roman Leșco, de două ori (47,90) și Vlad Savițchi (87). Să mai menționăm că și sorocenii au avut mai multe ocazii de gol, inclusiv un penalty nerealizat, dar norocul n-a fost de partea lor. Una peste alta, a fost un meci foarte frumos, dintre două echipe care pot privi cu încredere în sezonul viitor.

În celelalte partide nu au fost consemnate surprize, poate cu excepția meciului de la Bălți, unde gazdele au pierdut surprinzător în confruntarea cu vecinii de la Pepeni. Rezultatele tehnice ale etapei au fost următoarele: FC OLIMPIA-FC PEPENI: 1-3; FC INTER-EFA: 0-6; FC GRĂNICERUL-LOCOMOTIVA: 2-2; FC ȚARIGRAD-CF RÂȘCANI: 3-3; VULTURII CUTEZĂTORI-FC VISOCA: 3-0 (la „masa verde”).

Înaintea ultimei etape clasamentul se prezintă astfel, cu o singură remarcă – EFA va termina competiția pe locul secund, iar FC Inter are șanse mici să părăsească penultimul loc:

Sâmbătă, 18 mai, cu începere de la ora 18:00, se vor juca meciurile ultimei etape. Visocenii de la EFA primesc, pe teren propriu, replica celor de la FC Olimpia, iar FC Inter are meci greu la Edineț. Liderul, Vulturii Cutezători, joacă acasă cu „grănicerii” din Glodeni, „feroviarii” din Ocnița joacă acasă cu unghenenii de la CF Barsa, iar la Pepeni gazdele se vor confrunta cu fotbaliștii de la FC Țarigrad. CF Râșcani are asigurate trei puncte, primite „cadou” de la FC Visoca, care a terminat benzina încă în toamna anului trecut. (Dan AOLEI)


Articolul precedentLupta de vară: Soluții naturale și eficiente împotriva țânțarilor
Articolul următorPrognoza Meteo: Cum va fi vremea de Blajini la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.