Dezbateri electorale cu candidații la primar: Soroceni! Duminică facem alegerea corectă! / VIDEO

0
269

Redacția Observatorul de Nord a organizat ultima rundă de dezbateri electorale, la care au fost invitați toți candidații incluși în Buletinele de vot, dar au participat doar patru din cei zece candidați la funcția de primar al municipiului Soroca – Mihai MÂȚU, din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova; Valeriu BORDIAN, din partea Partidului Social Democrat European; Feodosie BORDIAN, din partea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei și Iurie TODIREAN, din partea Partidului ȘANSĂ. 

Aceștia au răspuns la întrebările moderatorului, întrebări selectate de la cetățenii orașului și au venit cu un îndemn pentru alegători. Vizionare plăcută și SĂ ÎNVINGĂ CANDIDATUL CARE MERITĂ CEL MAI MULT!


Articolul precedentDe 25 de ani scriem despre soroceni, scriem pentru soroceni
Articolul următorMeteo: zi frumoasă astăzi, cu +18 grade Celsius în termometre
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.