„Denunță! Atitudinea ta contează!”

0
112
  Inspectoratul General de Poliție, în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție a demarat etapa a treia a campaniei anticorupție, cu genericul „Denunță! Atitudinea ta contează!”.
   Campania include organizarea diferitor activități cu caracter informativ, care oferă cetățenilor, inclusiv conducătorilor auto, informații accesibile privind procedurile şi mecanismele existente de prevenire şi raportare a cazurilor de corupție și se va desfășura până pe data de 21 iulie.
  Inspectoratul General al Poliției reiterează intoleranţa asupra faptelor de corupţie în rândul personalului și încurajează toți cetăţenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupţie şi să sesizeze organele abilitate la numărul 068 999 902. (SURSA: Inspectoratul de Poliție Soroca)

Articolul precedentTinerii fizicieni de la LT „Constantin Stere” rămân la înălțime! Andrei Zăbreanu – unicul deținător al monedei comemorative „Mihai Mariunciuc 80 de ani de la naștere”!
Articolul următorFotografia zilei: În transportul public din municipiul Soroca au început a fi date bilete de călătorie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.