DECIS: Reabilitarea „drumului vieții”, de la Șolcani până la granița cu Ucraina, este o certitudine

0
217

Republica Moldova va primi un credit de 100 de milioane de euro pentru construcția și reabilitarea drumurilor. Astăzi, Comisia parlamentară politică externă și integrare europeană a avizat pozitiv inițierea negocierilor cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în vederea modificării Acordului de Împrumut încheiat cu țara noastră anterior, scrie moldpres.md

Banii vor fi utilizați pentru reabilitarea mai multor sectoare de drum din țară: drumul R14, R6 – Codrul Nou – Soroca – Unguri – frontiera cu Ucraina, pe sectorul Soroca – Arionești; drumul R8.1, R8 – Arionești – R14, sectorul Arionești – Otaci; drumul M3 Chișinău – Comrat – Giurgiulești – frontiera cu România, sectorul de ocolire a orașului Vulcănești; drumul R33 Hâncești – Lăpușna – M1.

Acordul de împrumut dintre țara noastră și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind realizarea lucrărilor de construcție și reabilitarea drumurilor în Republica Moldova a fost ratificat în anul 2013.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFemeile vor putea avea dreptul de a realiza venituri în perioada concediului de maternitate și, totodată, de a beneficia de indemnizația de maternitate.
Articolul următorNepotul și bunica au ars în casă într-un incendiu avut loc la nordul Republicii Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.