De mâine, 1 aprilie, începe înscrierea elevilor în clasa I. Vezi cum poți face acest lucru.

0
32
Din 1 aprilie începe înscrierea elevilor în clasa I. Comisia raională de școlarizare a aprobat planurile de înmatriculare în clasa I. În acest an, în raionul Soroca, sunt planificate circa 860 de locuri în 55 clase.
  Menționăm că la prima etapă pot depune cereri doar elevii din districtul școlar al instituției, care au împlinit vârsta de 7 ani. La 11 iunie 2021 vor fi afișate rezultatele înscrierii și numărul de locuri rămase libere.
  Copiii care nu împlinesc vârsta de 7 ani până la începutul anului şcolar pot fi înscrişi în clasa I-a, dacă instituţia dispune de locuri libere. Copiii care nu au frecventat grădinița și nu împlinesc 7 ani până la 1 septembrie urmează a fi evaluați de către Comisia raională de școlarizare în luna august.
   Lista actelor necesare care se anexează la CEREREA pentru înscrierea copiilor în clasa I :
*Buletinul de identitate a părintelui/reprezentantului legal;
*Certificatul de naștere al copilului;
fișa medicală perfectată pînă la data înscrierii;
*2 fotografii ale copilului (mărimea 3X4cm);
*Raportul despre dezvoltarea fizică, socio-emotională, cognitivă, a limbajului şi comunicării precum şi a dezvoltării capacităţilor şi atitudinilor de învăţare la finele grupei pregătitoare (pentru copiii care au frecventat grădiniţa) sau decizia pozitivă a comisiei raionale/municipale de şcolarizare cu referire lu maturitatea şcolară
NOTĂ :
• fișa medicală;
• 2 fotografii ale copilului (mărimea 3X4cm).
• Raportul despre dezvoltarea fizică, socio-emoțională, cognitivă, a limbajului și comunicării, precum și a dezvoltării capacităților și atitudinilor de învățare, la finele grupei pregătitoare VOR FI PREZENTATE PÂNĂ LA INCEPUTUL ANULUI DE STUDIU.
(SURSA: Direcția raională învățământ)

Articolul precedentVasilcău: 74 de trandafiri, de la familia lui Eugen Cazacu pentru picii de la Grădinița „Prichindel”
Articolul următorSuport financiar unic, de 1000 lei, pentru acei cu pensiile mai mici de 4000 lei lunar
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.