De ce să pui sare în maşina de spălat rufe. Trucul genial care te scapă de multe probleme

0
2839

În ultimii ani, mașina de spălat haine a devenit unul dintre cele mai mari ajutoare pentru îngrijirea casei, reușind să îndeplinească o sarcină deloc simplă: curățarea hainelor, prosoapelor, lenjeriilor de pat. Modelele mai noi au diferite programe, fiecare creat pentru un anumit tip de țesătură.

Oricât de performantă ar fi mașina, se întâmplă să nu reușească să elimine pete dificile după un ciclu de spălare, mai ales cele galbene care apar pe articolele de vestimentație albe. Aici te va ajuta sarea. Tot ce trebuie să faci este să adaugi un săculeț plin cu pulberea albă în cuvă înainte de a porni programul ales. Vei avea nevoie de o batistă din material textil, un fir de ață și sare. Pune câteva linguri în centrul batistei și leagă apoi bucata de material cu ață. Este recomandată sarea grunjoasă, este mai eficientă.

Cum acționează

Ingredientul folosit mai mult în bucătărie are o serie de acțiuni benefice pentru materialele textile. Dacă este dizolvat în apă, va ajuta hainele puse la spălat să nu își piardă forma și dimensiunile. În plus, ajută la eliminarea petelor galbene ce apar cu timpul pe hainele albe.

Pe lista utilizărilor sale mai puțin cunoscute se numără și capacitatea de a ține departe ghinionul și energiile negative din locuință. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat:

„Pune câte o lingurița în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă.

Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea energii negative”, a explicat Mihai Voropchievici.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentCât câștigă angajații la BMW și ce mai primesc în plus față de salarii?
Articolul următorA stropit buruienile cu un lichid banal şi a scăpat definitiv de ele. Trucul bunicilor, de mare ajutor în grădină
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.