Dacă ești în clasa a X-a, vorbești limba engleză și ai o medie de 8,5, cel puțin, poți aplica pentru o bursă de studii în SUA. Vezi cum o poți face / VIDEO

0
3786

Șanse de afirmare pentru elevii din clasele a X-a. Aceștia pot aplica pentru burse liceale în Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie, scrie tv8.md

Competiția este deschisă pentru ambițioșii care vorbesc limba engleză și au media de cel puțin 8,5. Proiectul funcționează de ani buni, iar unii dintre cei care au trăit deja această experiență, ne-au împărtășit emoțiile, precizând că a fost cea mai bună decizie pe care au făcut-o vreodată.

Visul american sau cel … englez ar putea devine realitate pentru elevii din clasele a X-a. Un centru educațional din Capitală pune la bătaie mai multe burse pentru doritorii de a studia gratuit în școlile private din Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie. Proiectul funcționează de ani buni, iar de atunci până în prezent, și-au făcut studiile, peste ocean, 85 de elevi moldoveni, iar alți 185, în Marea Britanie.

„Programul ASSIST oferă burse de un an. La finele anului academic, elevii noștri revin în țară pentru a finaliza ciclul liceal și a susține bacalaureatul în clasa a 12- a. Programul HMC oferă burse de studiu cu durata de doi ani și posibilitatea de a finaliza ciclul liceal în Marea Britanie. Acești elevi obțin calificativul „AB International Bacalaureate”, deci obțin diploma britanică. În baza acesteia, mai departe aplică la facultate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.