Curs valutar: astăzi un euro costă 19 lei și 9 bani, iar un dolar – 17 lei și 79

0
101

  Conform cursului oficial de schimb valutar, stabilit de Banca Națională a Moldovei  pentru astăzi, 2 iunie 2023, un euro costă 19 lei și 9 bani, iar un dolar valorează 17 lei și 79 de bani.

 Pentru leul românesc, Banca Națională a Moldovei a stabilit un preț de 3 lei și 84 de bani. Hrivna ucraineană își va menține valoarea de 48 de bani. Rubla rusească va costa, în continuare, 22 de bani.


Articolul precedentMeteo: astăzi va fi cea mai caldă zi, de la începutul anului, +25 de grade Celsius
Articolul următorCei mai buni elevi de la Gimnaziul Volovița au fost premiați de familia eroului Alexandru Lupașcu, al cărui nume îl poartă
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.