Curând, Biblioteca „Basarabia” din Soroca „va avea o față nouă”

0
115
  În baza unei înțelegeri de cooperare, semnate de Consiliul județean Buzău și Consiliul raional Soroca, actualmente are loc reparația sediului Bibliotecii „Basarabia” din Soroca, filială a Bibliotecii „Vasile Voiculescu” din Buzău.
  Valoarea totală a lucrărilor este  de 21.058.66 euro, iar conform Acordului de finanțare a lucrărilor,  94,97 la sută din acești bani au fost alocați de Consiliul județean Buzău, iar Consiliul raional Soroca a alocat 5,03 din sumă sau 1.058.66 de euro. Durata Acordului de finanțare este până la 31 decembrie 2023. (FOTO: Consiliul raional Soroca)

Articolul precedentCurs valutar 20 noiembrie 2023: euro costă 19 lei și 40 de bani, iar dolarul american 17 lei și 85 de bani
Articolul următorViața oamenilor – în fotografii. Proiectul „Rama Albastră” a ajuns și în satul Sofia / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.