Creatura bizară descoperită la un festival: are „trei ochi” și pare venită direct din epoca dinozaurilor

0
103

Aceste ființe miniaturale „cu trei ochi” au, de fapt, doi ochi principali și un „al treilea ochi” care este obișnuit printre insecte și este util pentru animalele de pradă, deoarece le permite să detecteze schimbările de lumină. Ele au fost descoperite imediat după innundațiile de la The Burning Man.

Sosirea acestor crustacee pe albia lacului Black Rock Playa nu este anormală, însă.

„Membrii FNW s-au oferit să ajute și la faimosul festival de artă Burning Man, unde au asistat personalul învățându-i pe vizitatori despre caracteristicile culturale, istorice și naturale ale plajei, inclusiv creveții amenințați care eclozează în timpul inundațiilor de primăvară”.

Primăvara ține, de obicei, din martie până în iunie în deșertul Nevada, iar aceste crustacee antice nu sunt pretentioase absolut deloc.

Va mai dura mai bine de o săptămână pentru ca unele dintre aceste creaturi să înceapă să facă ouă, dar cursa rămâne deschisă dacă vremea se schimbă, așadar, nimic nu mai pare bătut în cuie cu adevărat.

Evident, în acest fel, festivalul The Burning Man a devenit cu atât mai interesant atât prin prisma faptului că a avut parte de inundații, dar și datorită vizitatorilor ciudați care par desprinși din epoca preistorică.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedent20 de centre destinate refugiaților ucraineni vor fi închise. Decizia aparține autorităților centrale / VIDEO
Articolul următorAlegerile Locale 2023: În mai multe localități din raioanele Soroca, Drochia și Florești s-a redus numărului de consilieri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.