Conducerea ÎS „Administrația de Stat a Drumurilor” a efectuat o vizită de lucru la SA „Cariera de Piatră și Granit” din satul Cosăuți

0
106
Î.S. „Administraţia de Stat a Drumurilor” a efectuat o vizită de lucru la nordul Republicii Moldova, în scopul evaluării sectoriale a traseelor naționale, în deosebi a drumurilor regionale „” care asigură deplasarea cetățenilor între localități și permite accesul la arterele naționale republicane „” și a drumurilor expres „”.
În acest context, au fost examinate următoarele trasee naționale: drumurile regionale „G”: G12, G13, G16, G30, G50, G55.
 Totodată, Conducerea “ASD”, a mers în comuna Cosăuți, unde a vizitat . ,, ̦ ̦” din raionul Soroca, în vederea înțelegerii capacităților de producere a materialelor care reușesc să asigure până în prezent necesitățile domeniului de construcții rezidențiale și a drumurilor din Republica Moldova.
Reprezentanții companiei au menționat faptul că, întreprinderea acordă o atenție sporită calității produselor finite, având în gestiunea sa un laborator acreditat și implementând sistemul de management al calității ISO 9001.
̂ , , ̦ ̆, ̆ ̆ ̦ , , ̦ , ̂ ̦ ̆ ̦ . ̂ ̆ ̦̂ ̦ ̦ ̆ ̦̂ ̂. ,,̦ ”.
SURSA: Pagina de Facebook a ASD
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentȘoferul care a lovit mortal un băiat lângă Aeroport, cercetat în libertate
Articolul următorDe Anul Nou, un cadou mai frumos decât o carte poate fi … mai multe cărți / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.