Condiții moderne la Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Soroca / VIDEO

0
2096

Elevii care învață în ciclul gimnazial și liceal la Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Soroca, au pășit astăzi pragul unei instituții moderne, cum vedeau adesea numai pe internet. Coridoare frumos amenajate, clase cu bănci și scaune mai comode, dotări de ultimă generație, blocuri sanitare moderne, inclusiv pentru elevi cu cerinţe educaţionale speciale, și multe alte condiții în care poți învăța cu plăcere.

De condițiile de studii s-au bucurat nu doar elevii care și-au revăzut școala după o vacanță mare, ci și profesorii care activează la acest liceu.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentSoroceanca Ada Odajiu a devenit vice-campioană mondială la jocul de dame – 64!
Articolul următorNumăr mare de infectări ieri, 1 septembrie. Printre infectați sunt și 15 soroceni.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.