CONCURS FOTO: „VINE, VINE PRIMĂVARA”!

19
8040

În ajunul Paștelui, pentru crearea atmosferei de sărbătoare în casele noastre, redacția ziarului „Observatorul de Nord” organizează un CONCURS FOTO pentru copii, cu genericul „VINE, VINE PRIMĂVARA”!

Ce trebuie să faci?

*Pentru a te înscrie la concurs, trebuie să urmărești pagina noastră de Telegram – t.me/ObservatorulMD, căci acolo vom publica noi detalii despre concurs și lista câștigătorilor.

*Publică ÎN COMENTARII, la această postare de pe pagina de Facebook a Observatorului de Nord, o fotografie în care te bucuri de primăvară (cu prenumele, numele și localitatea).

*Postează în cronologia ta linkul la acest articol observatorul.md/concurs/2022/04/12/105188_concurs-foto-vine-vine-primavara cu hashtagul: #vinevineprimavara,

*Invită-ți prietenii să voteze fotografia ta cu un LIKE.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate, despre surprizele pregătite veți afla pe parcurs pe pagina noastră de Telegram – t.me/ObservatorulMD, iar cele mai apreciate fotografii vor fi publicate și în ziarul „Observatorul de Nord”.

Termenul limită – 25 aprilie 2022.

Atenție! Cu cât mai repede te înscrii în concurs – cu atât mai multe șanse de câștig ai! SUCCES TUTUROR!

 

Articolul precedentO familie din raionul Soroca îşi caută copilul, după ce a fost luat de autorităţi / VIDEO
Articolul următorMai mulți elevi din Soroca au lansat astăzi rachete confecționate de ei / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.