CONCURS FOTO: „Deghizează-te și câștigă”!

0
1045

În preajma Zilei Internaționale a Copiilor, redacția ziarului „Observatorul de Nord” organizează un CONCURS FOTO pentru copii, cu genericul „Deghizează-te și câștigă”!

Ce trebuie să faci?

*Pentru a te înscrie la concurs, trebuie să fii din raionul Soroca, să urmărești pagina noastră de Instagram – www.instagram.com/observatorul.md, căci acolo vom publica noi detalii despre concurs și lista câștigătorilor. Concursul are două categorii – costume procurate și costume meșterite manual.

*Publică ÎN COMENTARII, la această postare de pe pagina de Facebook a Observatorului de Nord, o fotografie în care ești deghizat/ă în eroul sau eroina preferată (cu prenumele, numele, localitatea și mențiunea categoriei costume procurate sau costume meșterite manual).

*Postează în cronologia ta linkul la acest articol cu hashtagul: #Deghizare

*Invită-ți prietenii să voteze fotografia ta cu un LIKE.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate, despre surprizele pregătite veți afla pe parcurs pe pagina noastră de Instagram – www.instagram.com/observatorul.md, iar cele mai apreciate fotografii vor fi publicate și în ziarul „Observatorul de Nord”.

Termenul limită – 31 mai 2022.

Atenție! Cu cât mai repede te înscrii în concurs – cu atât mai multe șanse de câștig ai! SUCCES TUTUROR!

 


Articolul precedentIlan Șor a rămas fără imunitate, inclusiv (și) cu voturile deputaților din Partidul „Șor”
Articolul următorDupă Șor, și Irina Tauber a pierdut imunitatea parlamentară
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.