Companii din raionul Soroca participă al expo-târgul „Primăvara la Bălți”

0
45

La Bălți a fost inaugurat ieri expo-târgul universal „Primăvara la Bălţi”, prilejuit de Hramul oraşului și aniversarea a 600-a de la fondarea localităţii. Evenimentul, aflat la cea de-a XIII-a ediţie, este organizat de Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) și se petrece sub patronajul primăriei municipiului, transmite MOLDPRES.

Expo-târgul se desfășoară în perioada 19-21 mai în Piaţa “Vasile Alecsandri” și îşi propune promovarea producătorului autohton, extinderea piețelor interne şi externe, stabilirea noilor contacte de afaceri,  consolidarea dialogului public-privat ş.a.

„Inaugurarea expo-târgului a dat start activităților prilejuite de Hramul orașului Bălţi, marcat pe 22 mai, când creștinii ortodocşi de rit vechi prăznuiesc pe Sfântul Nicolae, și este o oportunitate pentru întreprinderile participante să-şi demonstreze realizările. De asemenea, este şi o platformă de comunicare, un spațiu favorabil pentru schimbul de experiență, asimilarea tehnologiilor inovative, căutarea noilor parteneri”, susțin organizatorii.

La eveniment participă companii din municipiile Chişinău, Soroca, Comrat, orașele Drochia, Călărași, raioanele Fălești, Râșcani, Briceni, Sângerei, Nisporeni, Ialoveni, precum şi Centrul de Creație pentru copii „Mihail Blanc” și meșteri populari din regiune.

foto: CCI

Articolul precedentAstăzi este Ziua Mondială a celei mai harnice ființe – ALBINA!
Articolul următorEduard Fiștic a fost desemnat procuror-șef la Soroca pentru un mandat de 5 ani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.