Colectivul redacției ziarului Observatorul de Nord a fost în vizită la colegii din Botoșani și Suceava

0
380

Timp de două zile, zece colaboratori ai ziarului Observatorul de Nord au fost, într-o vizită pentru schimb de experiență, la colegii de la ziarele Monitorul de Botoșani (director – George Lazăr, redactor șef – Cătălin Moraru) și Monitorul de Suceava (director – Paul Oancea, redactor șef – Tiberiu Avram).

 

Ziariștii soroceni au făcut cunoștință cu activitatea celor două ziare, care activează pe piața mediatică a României de 29 și, respectiv, 27 de ani și sunt lideri de opinie în regiune. Gazdele și oaspeții și-au împărtășit impresiile în ceea ce privește tematicile abordate, relațiile cu autoritățile locale, condițiile de muncă și, nu în ultimul rând, au convenit să conlucreze cot la cot în cadrul unor eventuale proiecte transfrontaliere.

Noi, cei de la Observatorul de Nord, am efectuat și vizite la mai multe obiective culturale și istorice, cum ar fi centrul istoric al Botoșaniului, casa-muzeu de la Ipotești a marelui Mihai Eminescu sau Muzeul Satului din Bucovina și Cetatea din Suceava.

Vizita noastră la Botoșani și Suceava a fost efectuată în cadrul unui proiect finanțat de People in Need.

Articolul precedentAvertizare de vânt puternic, până astăzi la ora 24:00
Articolul următorMare sărbătoare într-un sat mic: Cureșnița Nouă marchează 100 de ani de la întemeiere /Galerie foto
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.