Cinci pacienți au decedat de COVID-19 în ultimele 24 de ore, printre ei este și un sorocean

0
920

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Printre pacienții care au murit în urma complicațiilor provocate de Coronavirus este și un sorocean în vârstă de 45 ani.

Deces 270: Bărbat de 45 ani, din raionul Soroca. Internat în stare gravă la data de 24 mai, la spitalul raional Soroca. Comorbidități: patologice cardiacă, retard mental, obezitate avansată, hipertensiune arterială.

În total, 14 persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19 în raionul Soroca, inclusiv doi medici.

Alți trei pacienți sunt din Chișinău, iar unul din Găgăuzia:

Deces 269: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 11 mai, Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: boală cronică renală, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, edem cerebral.

 

Deces 271: Bărbat de 63 ani, din Găgăuzia. Internat la data de 23 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență hepatică, dereglări hidroelectrolitice, insuficiență cardiacă cronică, bronhopatie cronică obstructivă, pielonefrită cronică, obezitate gr.II.

 

Deces 272: Bărbat de 55 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III, cardiopatie hipertensivă.

 

Deces 273: Femeie de 81 ani, din mun. Chișinău. Internată în stare extrem de gravă, la data de 18 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: sechele după AVC, infarct miocardic vechi, bronhopneumopatie cronică obstructivă.

 

În republică, numărul deceselor a ajuns la 273. În același timp, 3975 de pacienți au fost tratați, numărul total de infecții prin Coronavirus fiind de 7305.


Articolul precedentRepublica Moldova și-a desemnat ambasadorii în 7 state ale Uniunii Europene
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: La sfat, în fața soarelui
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.