Ce a făcut Premierul Pavel Filip la Soroca? (VIDEO)

0
47

Recent, Prim-Ministrul Republicii Moldova Pavel Filip, s-a aflat la Soroca, într-o vizită de lucru. În cele câteva ore, cât s-a aflat în raionul nostru, Pavel Filip a participat la o şedinţă cu aleşii locali şi la evenimentul de inaugurare a unui proiect social de importanţă majoră pentru soroceni.

În prima parte a vizitei sale, Pavel Filip s-a întâlnit cu conducerea raionului şi primarii din raionul Soroca. Şedinţa s-a desfăşurat în sala de festivităţi a Liceului „Petru Rareş” din oraş, unde au participat de asemenea şefii serviciilor descentralizate şi desconcentrate în teritoriu.

În debutul şedinţei, preşedintele raionului, Ghenadie Muntean, a prezentat un raport, în care a vorbit despre  situaţia economică a raionului.

Ulterior, şeful Guvernului a ţinut un discurs în faţa sorocenilor, în care s-a referit la starea de lucruri din ţară, la realizările înregistrate pe parcursul mandatului său şi provocările cu care s-a confruntat Cabinetul de Miniştri pe care îl conduce.

În a doua parte a şedinţei, cei prezenţi au avut un dialog cu premierul Pavel Filip. Întrebările acordate de soroceni vizau probleme ca:  lipsa staţiei de epurare la Soroca, construcţia podului peste Nistru în raza raionului Soroca, problema salariilor în plic şi impozitele pe salariu foarte mari ş.a.

Urmăriţi secvențe video de la şedinţa Premierului Filip la Soroca.

În a doua parte a vizitei sale la Soroca, Pavel Filip a participat la festivitatea de inaugurare a celor două blocuri cu locuinţe sociale, alături de autorităţle oraşului şi raionului Soroca. În cadrul evenimentului, cei 72 de beneficiari şi-au primit cheile de la apartament şi au intrat în case noi.


Articolul precedentFals: Supermaketurile din Europa se confruntă cu un deficit de legume
Articolul următor“Ne-am îndrăgostit, ne-am iubit, suntem mulțumiți unul de altul…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.